Uitstel/afgelasting NK dammen Benjamins door organisatie Denk en Zet Culemborg

In navolging van vele evenementen, verenigingen en instellingen willen ook wij als damvereniging onze verantwoordelijkheid nemen en duidelijkheid bieden. Sámen moeten wij optreden tegen dit virus en socialisatie en contact met anderen (helaas) beperken. Ook het NK Benjamins valt hier wat ons betreft onder.
Concreet houdt dit in dat wij tot nader order het NK Benjamins uitstellen / afgelasten. Tot nader order: afhankelijk van wanneer wij als samenleving én damvereniging het weer veilig en verstandig achten dit super leuke toernooi te organiseren. Ook is dit afhankelijk van de ruimte op de damkalender t.z.t.
Wij verwachten dit toernooi te organiseren/houden zodra het kan, maar dit zal niet voor de zomervakantie zijn.

Wij hopen op uw begrip. Spreidt het a.u.b. voort, zodat wij hopelijk niemand teleurstellen.
Wel willen wij u verwijzen naar de mogelijkheden om online dammen mogelijk te maken. Zo kunt u uw kinderen, jeugdleden, maar ook zelf dammen op www.damz.nl (trainen, speluitleg en leuke weetjes) en www.lidraughts.org (wedstrijden tegen andere mensen, wel meer gericht op volwassenen).

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen rondom het dammen in Culemborg, het NK Benjamins en andere interessante ontwikkelingen op het gebied van dammen, volgt u ons dan op Facebook: www.facebook.com/DeZCulemborg/ of Instagram: @denkenzet of kijk onze website: www.denkenzet.nl

NK dammen Benjamins Zaterdag 9 mei 2020 GAAT NIET DOOR

Namens de toernooi organisatie dank voor uw interesse in dit toernooi, wij hopen u in de toekomst te verwelkomen.
Vriendelijke groeten,
Robert-Jan van den Akker

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.