Zomertoernooien 2021

Onze spelers waren op verschillende toernooien actief.

Baarn

Zeven ronden in 4 dagen, pittig! Jean Marc Ndjofang kwam met 5 goede overwinningen op de 2e plaats terecht, een puntje achter de wereldkampioen Alexander Schwartsman.

Nijmegen

Simon Harmsma deed het erg goed in Nijmegen, met 14 punten eindigde hij op een knappe 4e plaats. De overwinningen waren tegen Jan Terpstra, Tom Knapen, Fred Passchier en Biem Ramdien(!), daarnaast goede puntendelingen tegen o.a. Jos Stokkel en Andrew Tjon A Ong.

Tjeerd Harmsma speelde ook een degelijk toernooi en kwam daardoor op de 5e plaats terecht met 13 punten. Winst tegen Ab Steenbergen, Willem vd Berg en Edwin de Jager. Remises tegen o.a. Martin Dolfing en Aleksej Domchev.

Jan Riesthuis speelde wisselvallig en kwam met 3 overwinningen, 4 remises en 3 nederlagen in de midden moot terecht.

Brunssum

En weer werd Jean Marc Ndjofang 2e, nu met 13 uit 9, achter de ontketende Hein Meijer (15 pnt). Fraaie overwinningen tegen o.a. Christian Niami en Ron Heusdens.

Albert Cramer deed het erg goed met 9 punten, 3 keer winst, 3 keer remise en 3 keer verlies.

Gregory de Vries wist 5 punten te scoren.

Hoogeveen

Jean Marc Ndjofang leverde een degelijk toernooi af met 12 uit 8 en een 4e plaats (op weerstand, er eindigden 5 spelers met 12 punten op de gedeelde eerste plaats).

Jan Riesthuis kwam ook in Hoogeveen op zijn gemiddelde, met 8 uit 8. Daar had meer in gezeten, jammer was het 2x missen van de winst tegen René Wijpkema.

Praag

Pim Meurs was duidelijk de sterkste in Praag met 14 uit 9. Een fraaie overwinning was er o.a. op Andrew Tjon A Ong.

Boudewijn Derkx kwam tot 11 punten, ondanks een nederlaag tegen Dmitry Ganpolski, en eindigde in de top 10 evenals Bas Messemaker , die wel de nul wist te houden en ook tot 11 punten kwam.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.